Bestelling zelf ophalen

Zodra de betaling van uw bestelling is verwerkt, zullen wij uw bestelling doorsturen aan ons magazijn. Indien uw bestelling voor 12:00 uur bij ons magazijn binnen is, wordt de bestelling nog die dag gereed gemaakt. Indien u tijdens het bestelproces heeft gekozen voor het afhalen van uw bestelling, worden er geen verzendkosten berekend en kunt u de kinderfiets de volgende werkdag ophalen in ons magazijn.

Wanneer ophalen

Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u van Kinderfietsenkopen.nl het adres waar u de bestelling kunt ophalen. U kunt uw bestelling elke werkdag zelf ophalen tussen 09:00 en 12:00 uur.

Ophalen bij meerdere kinderfietsen

Wanneer u meerdere kinderfietsen in een keer besteld doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in een keer gereed te maken voor het ophalen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. U kunt er uiteraard voor kiezen om de bestelling in delen op te halen.

Voor wie interessant

Het ophalen van uw bestelling is niet voor iedereen interessant. Ons magazijn is gevestigd in Volendam, waardoor wij ons kunnen voorstellen dat indien u woonachtig bent in de noordelijke of zuidelijke provincies, niet voor deze methode kiest. U kunt de bestelling dan tegen betaling laten bezorgen op elk adres binnen Nederland.

LET OP: Op ons kantooradres (Hillegom) hebben wij geen showroom en kunt u geen bestellingen ophalen!