Levertijd van een kinderfiets

Zodra de betaling van uw bestelling is verwerkt, zullen wij uw bestelling doorsturen aan ons magazijn. Indien uw bestelling voor 12:00 uur bij ons magazijn binnen is, wordt de bestelling nog die dag aangeboden bij DHL. In de meeste gevallen is de levertijd van een kinderfiets een werkdag.

Levertijd van een kinderfiets gemiddeld 2 werkdagen

Wij proberen de levertijd van een kinderfiets zo kort mogelijk te houden. Aangezien wij afhankelijk zijn van de transporteur, vragen wij u rekening te houden met een levertijd van 2 werkdagen. In de meeste gevallen is de levertijd van een kinderfiets minder dan deze 2 werkdagen en indien u voor 12:00 uur besteld kan de bestelling in bijna alle gevallen al de volgende werkdag bij u zijn.

Levertijd bij meerdere kinderfietsen

Wanneer u meerdere kinderfietsen in een keer besteld doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in een keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Levertijd kinderfiets buitenlands afleveradres

Voor bestellingen die verzonden worden naar een buitenlands adres gelden onze levertijden als indicatie. Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.