Nieuwe modellen 12 inch kinderfietsen verkrijgbaar

Vanaf vandaag zijn er een zestal nieuwe modellen 12 inch kinderfietsen verkrijgbaar bij ons in de webshop. We hebben 4 jongensfietsen en 2 meisjesfietsen toe kunnen voegen aan ons ruime assortiment. Deze nieuwe modellen variëren in prijs tussen de € 99,95 en de € 109,95.

12 inch kinderfietsen

De nieuwe 12 inch kinderfietsen zijn van het merk Yipeeh, zoals vele andere kinderfietsen uit ons assortiment. Vanwege de leeftijdscategorie (deze 12 inch kinderfietsen zijn geschikt voor kindjes van 3 tot 4,5 jaar of kindjes met kledingmaat 92-104), is voor de jongensfietsen gekozen voor een stoere uitstraling. Voor de meisjesfietsen is gekozen voor roze om de kinderfietsen een lievere uitstraling te geven. Met de uitbreiding van deze 12 modellen, kunt u vanaf vandaag kiezen uit

De nieuwe modellen

Deze nieuwe modellen 12 inch kinderfietsen zijn uit voorraad leverbaar. Indien u een van deze kinderfietsen wilt bestellen, klikt u dan op de afbeelding. Wilt u een andere kinderfiets bestellen, kunt u hier direct winkelen.

Nieuwe 12 inch meisjesfietsen

Nieuwe 12 inch jongensfietsen

Wij verwachten in de loop van dit voorjaar nog meer nieuwe modellen. Houd onze site, facebookpagina en twitter in de gaten voor de updates over deze nieuwe modellen.

Gerelateerde berichten