SpiderMan kinderfietsen

Eind juli zullen wij nog een nieuw model aan onze collectie kinderfietsen toevoegen. Naast de FC Barcelona kinderfietsen kunnen wij vanaf vandaag de SpiderMan kinderfietsen aankondigen!

SpiderMan

SpiderMan is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. Hij is het geesteskind van Stan Lee en Steve Ditko en deed zijn intrede in de stripwereld in het blad ‘Amazing Fantasy #15’ in 1962. Toen SpiderMan zijn intrede deed in de strips was hij nog een tiener. Dit was vrij uniek aangezien tienersuperhelden in strips destijds vaak hulpjes waren van oudere, meer ervaren superhelden. SpiderMan daarentegen werkte alleen.

Superheld

Nadat SpiderMan zich in zijn beroemde blauw-rode pak gestoken had, ging hij de criminaliteit te lijf. Bij al zijn daden en acties merkte SpiderMan al snel dat het leven van een superheld niet altijd even makkelijk gaat. Ondanks zijn goede bedoelingen wantrouwen de autoriteiten hem en is hij constant het mikpunt van de media, vooral J. Jonah Jameson, de hoofdredacteur van de krant “The Daily Bugle”. Ironisch genoeg werkte Peter hier zelf ook aan mee door foto’s van SpiderMan te verkopen aan de Daily Bugle. Zoals vrijwel elke superheld maakte SpiderMan al snel vijanden. Dagelijks moet hij het opnemen tegen schurken als The Green Goblin, Dr. Octopus, Vulture, Kraven the Hunter, Chameleon, Venom, Carnage, Kingpin, Hobgoblin, Electro, Rhino, Lizard en Sandman.

Maten SpiderMan Kinderfiets

Deze SpiderMan kinderfiets wordt in diverse maten aangeboden. Deze kinderfiets zal verkrijgbaar zijn voor de aller kleinste onder ons, tot de grotere kinderen. Wij weten vrij zeker dat de fietsen in de volgende maten half juli leverbaar zullen zijn:
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]10 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]12 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]16 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]18 inch

UPDATE: Er zullen zeer waarschijnlijk geen grotere maten leverbaar zijn.

Reserveren

U kunt reeds een Spiderman kinderfiets reserveren zodat uw kind er als eerste op kan fietsen en alle buurjongentjes jaloers maakt! U plaatst een zogenaamde “backorder” en de fiets wordt uiteraard geleverd zodra deze in ons magazijn is binnen gekomen.

Reserveer direct!

Gerelateerde berichten