FC Barcelona kinderfietsen

Deze zomer zullen er in onze webshop FC Barcelona kinderfietsen verschijnen! Deze kinderfietsen zijn helemaal gespoten in de kleuren en stijl van FC Barcelona, de voetbalclub die de laatste jaren het Europese voetbal domineerde. Deze kinderfiets is verkrijgbaar vanaf eind juli, mogelijk iets eerder.

FC Barcelona

FC Barcelona is een voetbalclub uit Barcelona, wat ligt in Catalonië (Spanje). De club behoort tot de Europese en wereldtop. De clubkleuren zijn paars (of granaatrood)-blauw (blaugrana) en het stadion van FC Barcelona is Camp Nou of Nou Camp, dat letterlijk ‘nieuw veld’ betekent. Aartsrivaal van FC Barcelona is Real Madrid. Wedstrijden tussen beide clubs staan bekend als de El Clásico. Nog een belangrijke rivaal is de stadsgenoot RCD Espanyol; de onderlinge duels dragen de naam Derbi de Barcelona. FC Barcelona werd begin 2010 door de IFFHS verkozen tot beste ploeg over de periode 1991-2009.

Sterspeler Messi

Elk jongetje, en meisje, wil tijdens het partijtje voetbal op straat de beste zijn en noemt zichzelf dan uiteraard Messi. Deze sterspeler van het eerste elftal maakt al jaren lang deel uit van het gouden team, met o.a. Xavi en Iniësta. Nu kan je zelf met jouw FC Barcelona kinderfiets naar elk potje voetbal fietsen. Reken maar dat jij de eindbaas bent!

Maten FC Barcelona Kinderfiets

De FC Barcelona kinderfiets wordt in diverse maten aangeboden. Deze kinderfiets zal verkrijgbaar zijn voor de aller kleinste onder ons, tot de grotere kinderen. Wij weten vrij zeker dat de fietsen in de volgende maten half juli leverbaar zullen zijn:
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]10 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]12 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]16 inch
[x size=”14″ color=”#23b10b” ]18 inch

Wanneer de 20, 24 en 26 inch fietsen leverbaar zullen zijn, is ons nog niet helemaal bekend, maar we hopen dat ook deze maten per half juli leverbaar zullen zijn.

Reserveren

Normaliter doen we dit niet, maar voor deze speciale lijn kinderfietsen maken wij een uitzondering. U kunt reeds een FC Barcelona kinderfiets reserveren om teleurstellingen te voorkomen. U plaatst een zogenaamde “backorder” en de fiets wordt uiteraard geleverd zodra deze in ons magazijn is binnen gekomen.

Reserveer direct!

Gerelateerde berichten